Het verhaal van een jongere - Stichting Maria Magdalena

Hoi, ik ben 18 jaar en woon sinds mijn 16e niet meer thuis. Ik heb vanaf mijn 16e in ongeveer halfjaar tijd op 10 verschillende plekken gewoond en was altijd onzeker over wat mijn vervolgplek zou zijn wat erg veel stress opleverde. Zoveel stress dat ik amper aandacht had voor school waardoor ik was blijven zitten en van niveau moest switchen. Tot ik een paar maanden geleden in contact kwam  met de Maria Magdalena stichting. Dankzij hun hulp heb ik eindelijk een vaste en fijne woonplek , waarvan zelfs de huur momenteel door de stichting wordt betaald tot ik in staat ben dat zelf te doen. Ik heb nu veel minder stress waardoor ik Havo 5 kan afronden en mijn bijbaan kan behouden. Ook heb ik een coach toegewezen gekregen van de stichting die mij ondersteunt met school en alles wat erbij komt kijken vanaf je 18e . Alles wat er van mij wordt gevraagd is school goed afronden, bijbaan behouden en contact houden met Sabrina. Ik ben de Maria Magdalena stichting erg dankbaar.