Het verhaal van een jongere - Stichting Maria Magdalena

Op 16 jarig leeftijd ben ik op mijzelf gaan wonen door mijn thuissituatie, dit liep allemaal via een instantie die ervoor zorgde dat ik een begeleidend kon wonen. Op mijn achttiende verjaardag kwam ik daar alleen voor te staan wat me nogal zwaar viel. Dankzij de hulp van Maria Magdalena stichting heb ik een eigen woonruimte wat me een hele hoop stress scheelde. Ik kon me bezig houden met school en heb daardoor mijn diploma gehaald! Nu ben ik bezig met een vervolg opleiding, waar ik voor verpleegkundige studeer. Ik ben blij dat er mensen zijn die mij niet alleen financieel maar ook emotioneel steunen en me af en toe een schop onder mijn kont geven. Soms maak ik stomme fouten en toch blijven zij mij steunen en blijven achter mij staan. Zij zorgen ervoor dat ik het vlaggetje boven aan de trap kan bereiken en zal ze hier in de toekomst nog steeds dankbaar voor zijn. Sabrina heeft mij een hoop geleerd en is daarnaast een goed voorbeeld voor mij. Je kan een hele hoop bereiken ook al zit het niet altijd mee, maar.. ‘Waar een wil is, is een weg ‘.