Het theater in met Adelheid Roosen - Stichting Maria Magdalena

Het theater in met Adelheid Roosen

4 november speelt het theaterstuk Thuislozen in het prachtige Taqa Theater van Alkmaar.

Niemand minder dan Adelheid Roosen laat met dit stuk zien dat dakloos worden ons allemaal kan overkomen, dat je soms door een scheiding, het verlies van een kind, een verslaving of ziekte zomaar aan de straten bent overgeleverd. Deze mensen verdienen een lach en een vriendelijk wordt wanneer je hun voorbij loopt. heb je ooit geluisterd naar het verhaal van een dakloze? weet je wat er achter die tragedie schuilt? Weet dat je altijd kunt helpen met enkel een vriendelijke gedag met een lach!

Tijdens de voorstelling krijgen wij de mogelijkheid om te vertellen over onze stichting wat ervoor zorgt dat onze jongeren niet dakloos blijven of worden maar een basis worden geboden om hun leven op te bouwen en een goede start te maken in de wereld. Wij bieden een dak boven het hoofd, scholing, werk, financiën, coaching alles om ervoor te zorgen dat onze gemotiveerde jongeren hun zelfstandig weten te redden en sprongen kunnen maken om zo hoog mogelijk te eindigen.

Waar een wil is, is een weg!

Taqa Theater De Vest
Canadaplein 2