Donaties maken verschil

De stichting heeft bij alle jongeren inzicht in de financiën, er wordt met de jongeren een budgetschema opgesteld, wat zijn de inkomsten en wat zijn de uitgaven. Wij verwachten van alle jongeren die in staat zijn om te werken dat zij een bijbaan naast hun studie hebben. Hierin kijken wij goed naar de balans tussen werken en studeren zodat de studie niet lijdt onder het werk, het belang van het behalen van het diploma staat voorop. Steun de jongeren met een eenmalige, of maandelijkse donatie!

Wij zijn een ANBI stichting RSIN 8515 81183

Persoonlijke donaties - help onze jongeren

Steun ons bij de Cityrun Alkmaar

Sinds 2 jaar lopen wij mee met de Cityrun van Alkmaar. Een rondje hardlopen door ons mooie Alkmaar.

Samen met onze jongeren, coaches, familie en vrienden van de stichting zetten wij een sportieve prestatie neer.

Jou steun is hierbij meer dan welkom, elke euro telt.

Waar een wil is, is een weg!

Liefs, Sabrina

Steun Sabina met haar passie voor fotografie

Mijn naam is Sabina en ik ben 17 jaar. Op mijn tiende kreeg mijn vader kanker, na een lang ziekbed is hij hieraan overleden toen ik 14 jaar was.
Dit verlies is mij zwaar gevallen. Helaas is mijn leven er ook na het verlies van mijn vader niet makkelijker op geworden. Ik ben veel bezig met de zorg voor mijn zusjes en probeer mijn moeder te behoeden verkeerde keuzes te maken, echter wil dat niet lukken.

Na 7 jaar onheil wil ik nu uit deze situatie komen en mijn passie voor de filmindustrie volgen. Ik ben nu 17 jaar en met de hulp van Maria Magdalena ga ik binnenkort op mezelf wonen. Ik doe een opleiding audiovisueel, met deze opleiding hoop ik later filmmaker te worden. Het is een van mijn dromen en ik hoop er later een stabiel en gelukkig leven mee te hebben met financiële zekerheid. Voor deze opleiding heb ik alleen wel een uitgebreide camera nodig. Naast school heb ik een bijbaan waarmee ik al een deel gespaard heb en uiteraard blijf sparen echter hoop ik met uw ondersteuning de camera sneller te kunnen kopen en gebruiken in mijn opleiding.

De film camera die ik nodig heb is 2e hands incl. lens 800 euro, 400 euro heb ik zelf al bij elkaar gespaard en ik hoop op deze manier sneller het bedrag bij elkaar te krijgen.

Bij voorbaat heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhaal en hopelijk voor een bijdrage.

Lieve groet,
Sabina

Steun Catharina met haar passie voor reizen

Ik ben Catharina, ben 20 jaar jong en ben bezig om mijn dromen waar te maken. Sinds mijn 5e jaar ben ik uit huis geplaatst en na verschillende gezinnen, woon ik nu sinds mijn 17e zelfstandig. Dit gaat erg goed, ik heb mijn studie behaald, kan mijn financiën goed beheren en zit goed in mijn vel.
Doordat mijn leven nu stabiel en goed is kan ik weer dromen en ben ik vastberaden deze uit te laten komen.
Een van mijn dromen is om andere kinderen die uit een vergelijkbare situatie als mij zijn gekomen verder te kunnen helpen. Hiervoor heb ik dit jaar mijn diploma behaald als Sociaal Maatschappelijke dienstverlener en wil ik ook graag doorstuderen.
Echter heb ik nog een droom, ik zou heel graag willen reizen om tot rust te komen en kinderen in Nepal Engels te leren en liefde te geven. Natuurlijk heb ik een baan en ben ik druk bezig met het sparen voor deze reis echter kunt u wellicht begrijpen dat het voor een student lastig sparen is zonder de financiële ondersteuning van je familie. Het ligt niet in mijn natuur om geld te vragen, mijn begeleidster kwam met het idee een verzoek te plaatsen en onder het mom alle beetjes helpen hoop ik toch dat u mij helpt deze droom snel waar te maken.
Liefs Catharina