Donaties maken verschil

De stichting heeft bij alle jongeren inzicht in de financiën, er wordt met de jongeren een budgetschema opgesteld, wat zijn de inkomsten en wat zijn de uitgaven. Wij verwachten van alle jongeren die in staat zijn om te werken dat zij een bijbaan naast hun studie hebben. Hierin kijken wij goed naar de balans tussen werken en studeren zodat de studie niet lijdt onder het werk, het belang van het behalen van het diploma staat voorop. Steun de jongeren met een eenmalige, of maandelijkse donatie!

Wij zijn een ANBI stichting RSIN 8515 81183

Persoonlijke donaties - help onze jongeren

Steun ons bij de Cityrun Alkmaar

Sinds 4 jaar lopen wij mee met de Cityrun van Alkmaar. Hardlopen door ons mooie Alkmaar.

Samen met onze jongeren, coaches, familie en vrienden van de stichting zetten wij een sportieve prestatie neer.

Jou steun is hierbij meer dan welkom, elke euro telt.

Waar een wil is, is een weg!

Liefs, Sabrina

Steun Kay

Wat een gezellige ontspannen avond had moeten zijn.

Ik ben Kay, 20 jaar jong en volg een opleiding voor beveiliging van gebouwen. Vorig jaar 31 maart dacht ik leuk een avondje ontspannen en gezellig te gaan stappen in Amsterdam, maar deze avond werd een nachtmerrie voor mij. Het was een hele gezellige avond en ik stond lekker te genieten van de muziek echter was ik mijn vriend ineens kwijt. Er bleek een gevecht bezig te zijn en ik zag mijn vriend zijn neef wegtrekken bij het gevecht vandaan. Ik wilde mijn vriend ook weghalen bij het gevecht en trok hem ook mee bij het gevecht vandaan, ik wilde zo snel mogelijk naar huis en weg van deze situatie.

Vanuit het niets kreeg ik een klap op mijn achterhoofd en viel ik op de grond,  op de grond bleef een groep van 7 a 10 man op mij inslaan en trappen. Ik dacht dat ik dood ging en niemand kwam mij helpen. Pas op het eind kwam een vriendin die een beveiliger had gevraagd te helpen mij wegtrekken en stopte de groep met slaan en schoppen.

Het was vreselijk ik was doodsbang en voelde intense pijn, mijn gezicht was helemaal open overal bloed en alles deed zeer maar gelukkig had ik het overleefd.

Door deze mishandeling heb ik ptts opgelopen en durfde ik vorig jaar ook bijna niet naar buiten om leuke dingen te doen met vrienden. Psychisch gaat het nu een jaar later een stuk beter na EMDR. Ik heb wel nog steeds rugklachten die misschien nooit meer over gaan en een enorme financiële last. Er waren diverse rekeningen van ambulance, eigen risico zorgverzekering, extra ziekenhuisbezoeken en onderzoeken waardoor ik 1500 euro moest betalen. Mijn ouders kunnen mij financieel niet helpen omdat zij zelf niets overhouden en de daders zijn onvoldoende in beeld gebracht om te kunnen vervolgen waardoor ik alle kosten zelf moet betalen.